Karrieremuligheder

Jordbrugsteknolog

Som faglært anlægsgartner kan du uddanne dig til jordbrugsteknolog. Er du student kan du starte direkte på studiet til jordbrugsteknolog. Som jordbrugsteknolog inden for landskab og anlæg udarbejder du tilbud, projekterer haver og grønne områder og bliver i stand til at lede og styre opgaven i udførelsesfasen.

Jordbrugsteknologer har kontakt til kunder, varetager ledelse af medarbejdere og sikrer kvaliteten i opgaverne. Du kan få job i både den private og den offentlige sektor.

Have- og parkingeniør

Interesserer du dig for at tænke nyt og tage medansvar for fremtidens bymiljø og grønne områder, enten som leder i en offentlig eller privat virksomhed eller som selvstændig erhvervsdrivende, så kommer du i front som have- og parkingeniør.

Skov- og landskabsingeniør

Hvordan producerer vi bæredygtigt løv- og nåletræ til træindustrien? Hvad skal der til for at genoprette naturområder? Og hvordan skal vi planlægge naturen, så vi får det bedste friluftsliv? Som skov- og landskabsingeniør bliver du i stand til at løse disse og mange flere udfordringer. Uddannelsen giver dig eftertragtede kompetencer på mellemlederniveau inden for skov og landskab, økologi, ledelse, teknik, økonomi og jura.