Pension for Selvstændige 

Pension for Selvstændige er stiftet af organisationer for selvstændige. PFS er en non-profit fond, og vi sikrer ordentlige vilkår, der er til at forstå, og lave omkostninger, der er til at betale.

PFS henvender sig primært med pensions- og forsikringsordninger til ejere af små og mellemstore virksomheder samt deres ægtefæller, samlevere og ledende medarbejdere. En portefølje på ca. 40.000 pensionsordninger og en samlet formue under forvaltning hos Danica på knap 40 mia. kr. giver os den største samlede forhandlingskraft på pensionsområdet for selvstændige i Danmark.
Vi lægger afgørende vægt på individuel personlig rådgivning og personlige møder.

Læs mere på vores hjemmeside HER eller kontakt Peter Beck-Bang på telefon 33455178 eller mail Beck-Bang@pfs.dk og hør nærmere.

Se film om samarbejdet her

Som en aktiv partner i Danske Anlægsgartneres PartnerNetværk deltog Pension for Selvstændige i Danske Anlægsgartneres medlemstur til GaLaBau i Nürnberg . Op mod 60 personer besøgte sammen med Danske Anlægsgartnere de 15 haller, der med mere end 180.000 kvm messeareal dannede rammen om flere end 1.200 udstillerne.

Turen bidrog i høj grad til udbygning af netværk og resulterede også i konkrete aftaler af møder om pensionsrådgivning.