Danske Anlægsgartnere indgår samarbejdsaftale med AO Johansen

04-03-2021

Danske Anlægsgartnere (DAG) og AO Johansen (AO) har indgået en samarbejdsaftale hvor AO tilbyder alle medlemmer af DAG en favorabel samhandelsaftale.

Frem og tilbage er som bekendt lige langt. For år tilbage havde DAG og AO også en samarbejdsaftale, men af uransagelige årsager gik den i vasken. Dette var en fejl! Nu har begge parter derfor valgt at kigge fremad med et ønske om et givtigt samarbejde de næste mange år.

I nærmeste fremtid vil AO derfor kontakte alle medlemmer af DAG med henblik på at præsentere den nye samarbejdsaftale.

AO ser et stort potentiale i branchen for anlægsgartnere og ønsker med tiden at vokse med opgaven, således AO fremover forhåbentlig bliver DAGs foretrukne one-stop-shopping leverandør. Det forpligter!

AO gi’r en hånd med – når I bygger og vedligeholder Danmark. Har I lyst til at læse mere om AO, kan I gøre det HER.

Som den første i branchen tilbyder AO adgang til jeres lokale AO-butik i alle døgnets 24 timer – 7 dage om ugen – Alle årets 365 dage. Med AO365, som vi kalder det, har DAGs medlemmer med den nye samarbejdsaftale selvfølgelig også mulighed for dette. I løbet af 2021 kan AO365 benyttes i alle butikker, lige nu er der omkring 20 butikker på konceptet. Læs mere om konceptet HER.

AO ser frem til samarbejdet og glæder sig til at kontakte jer.

OM AO

AO er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og er en af de førende grossister i byggebranchen til professionelle håndværkere.

AO har omkring 700 ansatte og et sortiment på over 400.000 varevarianter fordelt inden for fagområderne VVS, El, Værktøj og VA. Det AO ikke har på lager, kan skaffes i en fart.

AO har i alt 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet. I butikkerne er der i gennemsnit ca. 5.000 daglige afhentninger. AOs centrallager i Albertslund er fuldautomatiseret, og deres e-handelssystemer – fx deres app, AO.dk Mobil, til smartphones – har vundet priser. Det gør, at AO kan ekspedere jer hurtigt og effektivt – med færre fejl.

 Det er vigtigt for AO at være der, hvor I er. Det betyder, at AO hele tiden kigger på, hvor deres butikker er placeret, så AO har de bedste muligheder for at levere varen til lige netop jer og jeres behov.