Tiset Savværk A/S har et alsidigt program i standard-dimensioner til hurtig levering. Derudover saver og høvler vi specialopgaver til levering i hele Danmark hver uge. Virksomheden giver alle medlemmer af DAG 5% rabat på alle køb hos dem. Oplys blot om jeres DAG-medlemskab ved køb.

Tiset Savværk er eksperter i :

  • Lærk: Stolper, kalmarbrædder, terrassebrædder, tagspån, klinkbeklædning, med mere
  • Eg: Stolper, terrassebrædder, palisader, sveller, plinte med mere.
  • Robinie (Akacie): Stolper, afbarket/pudset, spidpæle, stokke, tømmer og brædder
  • Rødgran: Pæle og flagstænger
  • Trykimprægneret: Rundtræ med mere
  • Hegn: Rafter med bark, alm. rafter, betonhegn med mere

Derudover har vi et omfattende program indenfor flag og flagstænger samt shelters, bålhytter, skydetårne m.m.

Vi leverer FSC® eller PEFC certificeret træ.

Tiset Savværk blev grundlagt i 1977 i udkanten af landsbyen Tiset, tæt på Gram i Sønderjylland. Oprindeligt producerede Tiset Savværk primært flagstænger i træ til det danske marked, men produktionen udviklede sig, og i dag er Tiset Savværk Danmarks største producent af rundtræ og har sideløbende en voksende produktion af en række andre træprodukter.

I dag er både produktionen og medarbejderstaben firedoblet, og væksten langt fra aftagende. Helt fra starten i 1977 har ekspertviden og rådgivning om træsorters anvendelse været en kernekompetence hos Tiset Savværk. Vi har truffet en klar beslutning om at satse 100 procent på ansvarligt produceret, bæredygtigt træ. Derfor arbejder vi hårdt for, at mere og mere af vores træ er FSC® certificeret eller PEFC certificeret, lige som vi altid forsøger at finde en bedre løsning, hvis en kunde efterspørger trykimprægneret træ. Det kan vi i langt de fleste tilfælde, da vi har et indgående kendskab til træsorters naturlige egenskaber og anvendelsesmuligheder, og fordi vores produkter altid er af højeste kvalitet.

Tiset Savværk A/S – har besluttet at yde alle medlemmer af DAG 5% rabat på alle køb hos dem. Oplys blot om jeres DAG-medlemskab ved køb.

Tiset Savværk A/S træffes på telefon 7482 1289. Mailto: ordre@tisetsavvaerk.dk –  www.tisetsavvaerk.dk