Danske Anlægsgartnere og Bacher Work Wear indgår samarbejdsaftale

04-03-2021

Bacher Work Wear er landets største forhandler af erhvervsbeklædning tilpasset alle erhverv, herunder arbejdstøj, sikkerhedssko mm til anlægsgartnere.

Bacher er en familieejet virksomhed og beviset på at markedstilpasning, innovation og ikke mindst personlig kundepleje kan holde selv de ældste virksomheder skarpe. Og netop disse nøgleord har betydet at selv om Bacher er etableret helt tilbage i 1897, så tilbyder virksomheden de mest moderne muligheder, særligt tilpasset online-shop, eget trykkeri, individuelle logoer etc.

Bacher har afdelinger i København og Odense og har mere end 10 konsulenter kørende i hele landet. Virksomheden leverer erhvervsbeklædning til alt fra enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder som DSV, Carlsberg m.fl. Virksomheden forhandler en bred vifte af tøj og sko, bl.a: Kansas, Engel, Mascot, Helly Hansen, Airtox, HKS, Brynje, Sika, Bata og flere andre varemærker. 

Bacher har allerede været i kontakt med flere af DAGs medlemmer, og er p.t. bl.a. i dialog med Søren Sømod, Jesper Bjerrisgaard, Uno Apold og Marco Kjærgaard om et samarbejde. De tilbagemeldinger der er kommet fra møder med disse DAG medlemmer er så positive, at Bacher har valgt at indgå et formaliseret samarbejde med DAG, hvor de tilbyder alle foreningens medlemmer de mest optimale betingelser for såvel pris, produkter og service.

Fast rabat

Som DAG medlem opnår du, uanset om du har få eller mange medarbejdere, en fast rabat på en lang række varemærker indenfor bl.a. arbejdstøj og sikkerhedssko. Herudover er der mulighed for at indgå individuelle aftaler for medlemsvirksomheder der ønsker et større samarbejde med Bacher. Med andre ord, alle medlemmer opnår fordele med Bacher aftalen.

Den primære kontakt for DAG´s medlemmer hos Bacher er Sales Advisor, Todi Jónsson. Todi er dedikeret til DAG aftalen og støttes op af et hold af dygtige medarbejdere hos Bacher, der står klar til at rådgive og servicere DAGs medlemmer i hele Danmark.

I kan læse mere om Bacher på www.bacher.com eller ved at kontakte Todi direkte på telefon eller mail:

Tlf.: +45 27147271

Mail: todi.jonsson@bacher.com