Kontakt om pension

14-04-2023

DAG har inviteret Pension for Selvstændige ind i vores Partnernetværk. Pension for Selvstændige er en non-profit fond, der er stiftet af blandt andet SMVdanmark og gennem DAGs medlemskab af SMV Danmark er vi indirekte medejere af Pension for Selvstændige.

I DAG synes vi, det er vigtigt, at vores medlemmer overvejer, hvordan de er sikret økonomisk, når de en dag stopper med at arbejde. Vi ved dog godt, at pension ikke er det første man tænker på, når arbejdsdagen starter. Derfor har vi aftalt, at Pension for Selvstændige i løbet af de kommen de uger giver jer et kald og hører om I har brug for pensionsrådgivning. Det er gratis og uforpligtende for jer. Pension for Selvstændige har deltaget både i vores efterårstur til GALABAU i Nürnberg og på vores Landsgeneralforsamling i Fredericia, så mange af jer har allerede mødt dem eller måske hørt om dem fra kolleger.

Og så skylder vi også at sige, at flere af os i ledelsen har gjort brug af Pension for Selvstændiges rådgivning og pensionstilbud. Så vi anbefaler, at I overvejer et møde med dem.

Du kan læse mere om Pension for Selvstændige HER, hvor du også kan se en kort film med Jesper Bjerrisgaard og Peter Beck-Bang, kommunikationsansvarlig hos Pension for Selvstændige.