Medarbejderkursus – investér i dine ansatte!

05-03-2019

Her er kurset, hvor du har mulighed for at sende dygtige medarbejdere eller medarbejdere, som du gerne så udvikle sig både personligt og som medarbejder ved at tage ansvar og gå forrest i det daglige arbejde. Målet er at give de udvalgte medarbejdere en god, udfordrende og lærerig oplevelse, som får ham/hende til at vokse som menneske og medarbejder hos dig.

Læs alt om kurset HER.

Tid, sted og økonomi

Kurset gennemføres med overnatning på Houens Odde spejdercenter ved Kolding, fra d. 25. -26. marts 2019.

Kurset afvikles som et AMU-kursus. Det betyder at deltagere (i målgruppen) kan modtage VEU godtgørelse på kr. 871,- pr. kursusdag, altså i alt kr. 1742,-.

Deltagerbetalingen er på kr. 186,- pr. kursusdag, altså i alt 372 kr. Da kurset er et internatkursus, opkræves der yderligere et beløb på kr. 4.428,- pr. modul, dækkende overnatning, fuld forplejning og materialer mv. Nettoprisen pr. deltager pr. modul bliver således kr. 3050,-, hvis du er I målgruppen.

Derudover vil der være mulighed for at søge yderligere refusion via Danske Anlægsgartneres kompetencefond – kr. 70,- pr. time. Opnås begge former for tilskud vil nettoprisen være ca. 2.000 kr.

Tilmelding til: Tina Schønemann på ts@dag.dk

Har du spørgsmål til tilmelding, økonomi m.v. kan spørgsmål rettes til: Kim Tang på telefon 20 94 03 60 eller KT@dag.dk

Har du spørgsmål til indhold, selve kurset og udbytte kan disse rettes til: INZPIRATOR, Michael Jensen, 51 24 07 86 eller mj@inzpirator.dk