Kom til reception for DAGs mangeårige miljøkonsulent Bente Mortensen

01-11-2023

Bente Mortensen – DAGs kompetente miljø- og arbejdsmiljøkonsulent – stopper efter over 13 år hos Danske Anlægsgartnere. Vi takker hende af hjertet for indsatsen og ønsker hende alt godt med på vejen videre!

Danske Anlægsgartneres Bente Mortensen har i det meste af dette årtusinde været DAGs hjørnesten, når det gjaldt arbejdsmiljø og miljø i branchen. Den 31/10-2023 var dog hendes sidste arbejdsdag hos DAG, og vi er hende meget taknemmelig for hendes store indsats, som har løftet både foreningen og medlemmerne.

I den anledning inviterer vi til afskedsreception for Bente Mortensen. Det sker sekretariatet på Sankt Knuds Vej 25 den 23. november fra kl. 14 til 17 (Tilmelding sker til ts@dag.dk).

Fra Bente selv skulle vi overbringe en helhjertet tak til alle dem, hun har samarbejdet med igennem årene og de medlemmer, som har sendt hende en hilsen med på vejen – enten online eller personligt.

Hun fortsætter sit arbejde som rådgiver og formidler i sin egen virksomhed med fokus på det plante- og dyrkningsfaglige herunder biodiversitet og bæredygtighed. I den forbindelse skriver hun faglige artikler, afholder foredrag og workshops rundt i landet og er i fuld gang med at skrive en bog, der udkommer til næste år.

Altså kommer vi nok allesammen til at høre mere til Bente Mortensen i de kommende år – heldigvis!