Miljøstyrelsen inviterer professionelle brugere der plejer private græsplæner til infomøde

25-04-2023

Miljøstyrelsen vil gerne invitere til informationsmøde for professionelle brugere, der anvender pesticider på græsplæner mv. i private haver.

Miljøstyrelsen ønsker at orientere virksomheder, der varetager pleje af græs mm. i private haver, om regler for brug af pesticider og retningslinjer i den sammenhæng. På mødet vil Miljøstyrelsen således informere om gældende regler indenfor området, herunder blandt andet hvilke midler der må anvendes, opbevaring af midlerne og regler for sprøjtecertifikat og sprøjtejournal.

Det fulde program kan ses af den foreløbige dagsorden, som kan hentes HER.

Baggrunden for invitationen er, at Miljøstyrelsen vurderer, at der er sket en øget anvendelse af pesticider i private haver via en række virksomheder, der leverer en ydelse om pleje af plæner mv. Endvidere modtager Miljøstyrelsen en række henvendelse fra borgere, der stiller spørgsmål der vedrører brugen af pesticider i private haver.

Informationsmødet afholdes mandag den 8. maj 2023 fra kl. 12.30 til 14.30 hos Miljøstyrelsen, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense. Der vil være mulighed for at deltage virtuelt, såfremt det ønskes.

Tilmelding skal ske på mail senest tirsdag den 2. maj 2023 til sumno@mst.dk.
OBS!
Anfør i den forbindelse navn på deltagere og om deltagelse sker fysisk eller virtuelt.

Efter tilmeldingsfristens udløb vil der blive fremsendt praktiske informationer sammen med den endelige dagsorden.