Ny pulje til arbejdsmiljøprojekter

13-04-2021

Nu gør Arbejdstilsynet det muligt for virksomheder med op til 50 ansatte at søge tilskud til arbejdsmiljøindsatser, der forebygger ulykker eller fysisk og psykisk nedslidning.

Arbejdsmiljøpuljen uddeler 105 millioner kroner om året fra 2021-2023, og ansøgere, der lever op til puljens betingelser, får støtte efter først til mølle-princippet.

Professionel rådgivning mod nedslidning og ulykker

Få støtte, når I bruger autoriserede arbejdsmiljørådgivere til ergonomisk indretning, maskinsikkerhed, sikkerhedsrundering, indsatser mod vold, eller andre projekter, der forebygger ulykker eller nedslidning – både fysisk og psykisk. Læs mere HER.

Prøv et teknisk hjælpemiddel

Overvejer I, om I kan bruge en ny type lift, palleløfter, exoskelet, kran eller lignende, så kan I søge Arbejdsmiljøpuljen og leje det tekniske hjælpemiddel i op til 3 måneder. Læs mere HER.

Træn i arbejdstiden

Hvis I træner i løbet af arbejdsdagen – eller overvejer at gøre det, så kan I søge Arbejdsmiljøpuljen og få tilskud til instruktion, skræddersyede træningsprogrammer og lignende. Læs mere HER.

Har du spørgsmål til puljen, så kontakt Arbejdsmiljøpuljens sekretariat på 70 12 12 88 eller deltag i webinar den 28/4.

Webinar om Arbejdsmiljøpuljen 28. april

Vil du vide mere om Arbejdsmiljøpuljen, så sæt kryds den 28. april 12:30-13:30. De inviterer til et kort frokost-webinar, der giver en introduktion til puljens tre spor, ansøgningsprocessen og svar på de spørgsmål, de oftest får.

Deltag gratis HER.