Samarbejdsaftale: Lønsystem fra ProLøn

27-11-2018

(tekst fra ProLøn)

Danske Anlægsgartnere og ProLøn har en samarbejdsaftale, som giver alle medlemmer af DAG adgang til et topmoderne lønsystem, der gennem de seneste 30 år, har specialiseret sig i brancheløsninger!

ProLøn letter dig for de administrative byrder i dagligdagen, så du kan bruge tiden på din kerneforretning, og får ro til at fokusere på den primære drift.

”Vores kunder er glade for den gode service vi levere. Hvis man har spørgsmål, kan man ringe ind til vores professionelle konsulenter, som kender og vejleder efter Danske Anlægsgartneres overenskomst. Vi har lige moderniseret hele brugergrænsefladen, som gør systemet nemmere at bruge, og som gør det endnu nemmere at integrere med andre systemer som bogførings- og timeregistreringssystemerm” – Citat Tina Nielsen, Branchechef hos ProLøn.

ProLøn hjælper dig med bl.a.:

¶  Håndtering af børneomsorgsdagene

¶  Sundhedsordning via Pension Danmark

¶  Automatisk forhøjelse af ferietillægsprocenten

¶  Håndtering af S/H og automatisk tømning ved årsskiftet

¶  Indberetning af lønsum samt feriepenge til Danske Anlægsgartnere

¶  Håndtering af fritvalg

¶  Håndtering af elevforsikring

Tilmeld dig allerede i dag og få 2 måneder GRATIS lønkørsel.

Læs meget mere her


Det siger vores DAG-kunder, som bruger ProLøn-DAG:

”Det er rart, at ProLøn har så meget erfaring,” lyder det fra direktør Marianne Larsen ved Anlægsgartner Th. Skov Larsen. Hun påpeger, at jo mere erfaring, jo mere udvikling der ligger bag, jo bedre passer systemerne til virkeligheden. “Det er sådan, jeg oplever det. ProLøn er et gammelt garvet maskineri, der er godt og stabilt kørende. De har i mange år haft en strategi om specialisering inden for brancher, bl.a. vores. Det er det, vi mærker. Det er der, de byder ind med rigtig meget.” Læs hele casen med Marianne Larsen her.

“Servicen er bare tiptop. Vi bliver ringet op, hvis ProLøn har mistanke om en fejl. De kender vores branche og gør opmærksom på, når det er tid at lave løn, eller at vi fx skal have elevforsikring. Det er rigtig positivt. Og så er det dejligt, at det er lokalt i byen. De sidder der for din skyld, og du skal ikke vente i 10 minutter på et svar. Det er rart, at de lige gør opmærksom på noget, jeg ikke selv ved noget om, som fx at vi skal have elevforsikring – uden jeg selv gør noget.” Marianne Jensen, Anlægsgartner Torben Jensen & Søn ApS

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at blive oprettet som kunde hos ProLøn, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 87 10 19 30.