Styrk firmaets kompetencer helt gratis (Sjælland)

18-09-2019

Har du udfordringer med at løse forskellige digitale opgaver i din virksomhed, fordi dine medarbejdere ikke har de rette kompetencer? Er din virksomhed ikke synlig på sociale medier? Hvis det ikke er tilfældet, Er svaret ja så læs videre her.

Du har nu mulighed for at få efteruddannet dine medarbejdere og styrke deres digitale kompetencer helt gratis gennem Digitale Veje til Vækst. Dine medarbejdere bliver opkvalificeret til at løse digitale opgaver, som måske tidligere har været umulige for dine medarbejdere pga. manglede viden eller kvalifikationer.

Hvad koster det?

Det er helt gratis at deltage – du skal blot afsætte et par dage til, at dine medarbejdere  kommer en tur på skolebænken. Enten på en uddannelsesinstitution eller på din virksomhedsadresse. Læs evt. om mulighederne for løntilskud her

Hvem kan ansøge?
For at deltage i projektet skal din virksomhed have mindst 3 ansatte, ligge i Region Sjælland og arbejde indenfor fødevarer, transport & logistik, byggeri & anlæg. Virksomheder, der gør det i bioøkonomi eller cirkulær økonomi, kan også deltage.

Vil du vide mere?

Kontakt projektmedarbejder Rasmus Keinicke i SMVdanmark på mobil 61963976 eller mail keinicke@smvdanmark.dk

Læs mere om tilbuddet HER.