Bruger I meget tid på at rekruttere nye medarbejdere?

26-05-2021

Fortæl din historie og vær med til at hjælpe SMVdanmark i deres nye analyse, der viser, at mindre virksomheder står for en del af de ledige stillinger i Danmark.

SMVdanmark vil gerne synliggøre de særlige udfordringer, der kan være for en mindre virksomhed (max 49 ansatte) ift. at drive virksomheden, samtidig med at man skal bruge tid og kræfter på at rekruttere nye medarbejdere – i modsætning til store virksomheder, der kan have en specialiseret HR-afdeling, der løbende kan have fokus på rekruttering.

I den forbindelse søger SMVdanmark medlemmer af Danske Anlægsgartnere, der føler at de bruger relativt meget tid på at rekruttere nye medarbejdere og kan fortælle lidt om udfordringerne ift. at finde tid til dette i hverdagen.

Det må gerne være medlemmer, der også har erfaringer med jobcentrene (f.eks. har prøvet at henvende sig til lokalt jobcenter som ikke kunne hjælpe ift. rekruttering).

Alternativt nogle der ikke har kendskab til de muligheder man evt. kan få hos det lokale jobcenter, men som godt kunne bruge hjælp til at finde ansatte.

Er det dig vi leder efter, så kontakt uddannelseskonsulent Julie Vesterlyng hos Danske anlægsgartnere på 93882168 eller send en mail på jtv@dag.dk.