DAGs formandskursus og medarbejderkursus

22-05-2019

Kære medlem

Selvom I alle har travlt, vil Danske Anlægsgartnere gerne præsenterer kommende kurser, som afholdes henover vinterhalvåret 2019/20. Da du/I herved får god tid til at afdække behov og planlægge om der måtte være medarbejdere, som skal deltage.

Jeg kan kun anbefale kurserne, da stort set alle tidligere deltagere har givet meget positive tilbagemeldinger:

Reference – Formandskursus: ”Jeg har fået enkle, konkrete værktøjer til at udøve ledelse på en ny måde” Marianne Larsen/Th Skov Larsen; ”Forløbets værktøjer og læring har givet mig mere tid til mine medarbejdere og kunder” – Kim Poulsen/K&S Treecare.

Reference – Medarbejderkurset: “en fantastisk oplevelse, gav virkeligt en noget at tænke over og arbejde med fremover.  Super dejlig at kurset blev afholdt i et ”sprog” som vi almindelige håndværkere kan forstå. Der var noget at ta’ med hjem.”

Formandskursus:

Læs alt om kurset HER.

Lederkursus for ”formænd” og ”sjakbajs” henvender sig hovedsagelig til ledende medarbejdere. Uddannelsen består af 3 moduler af 2 dages varighed og arrangeres i regi af AMU, hvor emnerne er: Ledelse, Kommunikation og konflikthåndtering samt situationsbestemt ledelse – ledelse og motivation.  Det første modul starter 12. november 2019 og det sidste slutter 23. januar 2020. Derudover forventer vi også at udbede et forløb med start marts 2020 og slut maj 2020.

Som det fremgår af vedhæftede brochure udbydes kurset både til medlemmer af Danske Anlægsgartnere og Dansk Håndværk.

Tilmelding til Tina Schønemann, ts@dag.dk, tlf. 28 111428. BEMÆRK: at tilmeldingsfristen for det første forløb er ændret til 15. september 2019.

Pris: Da kurserne afvikles som et AMU kursus vil nettoprisen pr. modul kun være ca. kr. 2.000,-, hvis deltager kan få både lønkompensation (VEU-godtgørelse) og tilskud fra kompetencefonden.

Medarbejderkursus:

Læs alt om kurset HER.

Her er kurset, hvor du har mulighed for at sende dygtige medarbejdere og medarbejdere, som du gerne så udvikle sig både personligt og som medarbejder ved at tage ansvar og gå forrest i det daglige arbejde. Målet er at give den udvalgte medarbejder en god, udfordrende og lærerig oplevelse, som får ham/hende til at vokse som menneske og medarbejder.

Medarbejderkurset varer 2 dage og er incl. kost og logi. Kursuset afholdes fra 23. til 24. oktober 2019, og nettoprisen vil være kr. 2.000,- excl. moms, hvis deltagerne er berettiget til både VEU-godtgørelse og tilskud fra kompetencefonden.

Tilmelding til Tina Schønemann, ts@dag.dk, tlf. 28111428. BEMÆRK: at tilmeldingsfristen er 1. september 2019.

Skulle der være spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte undertegnede.

Med venlig hilsen

Kim Tang
Fagkonsulent, landskabsarkitekt mdl.
kt@dag.dk
M: 20 94 03 60