Deltag i Build for Water-konference – med rabat

07-09-2022

Building Green afholder igen i år konferencen Build for Water, der finder sted 29. og 30. november i Tivoli Hotel og Congress Center.

Green Cities – og de fem brancheorganisationer bag den danske del af kampagnen, herunder DAG – indgår igen som partnere i forbindelse med konferencen.

Program og rabatkode

DAG-medlemmer kan derfor få 15 procent rabat på køb af billetter – rabatkoden er GreenCities15

I kan se programmet for konferencen HER.

Baggrund for konferencen

I 2021 var der voldsomme oversvømmelser i Centraleuropa, og i år var der hedebølger og ekstrem tørke på tværs af hele kontinentet. Klimaforandringerne er ankommet, og det stiller store krav til en hurtig omstilling af den måde vi tænker, designer og bygger vores samfund. Særligt den måde vi håndterer vand er under pres, og vi bliver nødt til at gentænke vores vanlige processer og metoder.

Build for Water er Building Greens klimasikringskonference, som vil være med til at skabe handling og fremme viden om klimatilpasning blandt arkitekter, ingeniører, byplanlæggere og andre vigtige aktører i byggebranchen. Programmet er fyldt med spændende talere fra ind- og udland, og du vil høre om spændende kystsikringsprojekter, regnvandsløsninger, helhedsorienterede naturbaserede projekter og utilsigtede problematikker. Derudover får du en masse inspiration til hvordan klimasikring kan være med til at skabe merværdi og social sammenhængskraft.