DM i Skills 2020 mangler sponsorer

18-09-2019

Til praktikvirksomheder på anlægsgartner-, greenkeeper- og groundsmanuddannelsen:

Anlægsgartnerfaget har siden 2016 deltaget som konkurrencefag ved Danmarksmesterskabet (DM i Skills) med stor succes og med stor bevågenhed blandt de mange besøgende på Skills.

Formålet med at deltage ved DM i Skills er bl.a.:

  • At fremme talentudviklingen i anlægsgartneruddannelsen
  • At tiltrække de inviterede folkeskoleelever, da branchen har behov for faglært arbejdskraft
  • At promovere og præsentere faget på bedste vis
  • At synliggøre uddannelsen og faget overfor pressen, branchen og ”Hr. og Fru Danmark”
  • At deltage blandt de mange andre bygge- og anlægsfag

Vi har brug for sponsorer

Det faglige Uddannelsesudvalg for Anlægsgartneri har brug for sponsorer til at medfinansiere opbygningen og afviklingen af DM i Skills, da udgifter til bl.a. materialer, transport, arbejdstøj, overnatning, forplejning og rejseudgifter udgør en stor udgift for udvalget.

Læs folderen okm

Hvis virksomheden ønsker at støtte talentudviklingen i anlægsgartnerfaget og samtidig være med til at sikre, at mesterskaberne fremadrettet gennemføres, har virksomheden mulighed for at købe et virksomhedssponsorat. Udover støtten til talentudviklingen er sponsoratet en god måde at få skabt positiv opmærksomhed omkring virksomheden selv.

I folderen kan du læse, hvilken eksponering virksomheden får, hvis virksomheden beslutter sig for at indgå et Virksomhedssponsorat.

Interesseret?

Skriv til uddannelseskonsulent Jette Christiansen på mail: jec@bygud.dk eller ring på tlf. 35878736 – gerne så hurtigt som muligt.