Få indflydelse på udvikling af administrationssystem tilpasset anlægsgartnerbranchen

04-07-2023

Tidligere fagkonsulent, Morten Henriksen har siden han stoppede hos Danske Anlægsgartnere arbejdet med udvikling af IT systemer i både ind- (NOVOzymes) og udland (flere i USA). Pt. arbejder han på at udvikle et system for virksomhedsdrift, som gerne skulle være skræddersyet til anlægsgartnervirksomheder, da Morten kender faget indefra qua en uddannelse som anlægsgartner og jordbrugs-teknolog, samt tidligere ansættelse hos et medlem og hos DAG som fagkonsulent.

Målet er at lave et system, som på en enkel måde koordinerer sagsstyring, tidsregistrering, materialeforbrug, økonomi (løn, tilbud, efterkalkulation mv.) så alle i organisationen har let adgang til de data, de har brug for og gerne således at manuel indtastning minimeres og kun skal gøres en gang. Derudover skulle systemet gerne medvirke til at gøre dagligdagen lettere for alle i organisationen og give overblik.

Hvis du synes ovenstående lyder interessant og kunne tænke dig at påvirke udviklingen af systemet så book Morten for en snak. Book Morten i 30 minutter for en uformel snak – Han er tilgængelig hver tirsdag og torsdag i løbet af sommeren og har godt af at få hovedet ud af computeren.

Book HER