Husk Have & Landskab 2017 (30. august til 1. september)

26-07-2017

Danske Anlægsgartnere er i gang med at stable Have & Landskab ’17 på benene, og vi ser frem til at se jer sammen med resten af den grønne branche til tre sensommerdage med høj faglighed, højt humør og forhåbentlig høj sol.

Om Have & Landskab

På Have & Landskab vil man kunne orientere sig indenfor den nyeste udvikling i hele branchen, da alle centrale aktører, producenter og vidensinstitutioner deltager. Derfor er Have & Landskab et oplagt sted at mødes for at få inspiration, skaffe sig ny viden og sammenligne maskiner, udstyr, produkter og metoder i selskab med andre grønne fagfolk.

Udstillingen er skabt af fagfolk til fagfolk og er arrangeret af fire centrale parter i branchen: Københavns Universitet repræsenterer forsknings- og udviklingssiden, Danske Anlægsgartnere entreprenørsiden, mens Danske Planteskoler og Maskinleverandørerne repræsenterer leverandørsiden.

SE PROGRAM, STANDPLANER, NYHEDER, FIND VEJ OG MEGET MERE PÅ WWW.HAVEOGLANDSKAB/BESOEG

Fagligt Forum

Mere end 250 udstillere vil stå klar, men derudover har Have& Landskab også skruet op for den faglige videndeling. Det sker på Fagligt Forum, som er to scener med hele 34 oplæg fra forskere og erfarne fagfolk om alt fra beskæring af tykke grene til bedre brug af buske. Se programmet her (obs! Visse udstillere har særlige aktiviteter, der også er i programmet).

Beslutningsdygtige kollegaer

1/3 af alle, som er beskæftiget i den grønne branche, kommer på Have & Landskab. Og ikke nok med det – over 30 procent af gæsterne på Have & Landskab er beslutningstagere i deres respektive organisation eller virksomhed.

Bliv udstiller

Har du selv lyst til at præsentere din virksomhed på Have & Landskab, kan du nå det endnu. Læs mere her.

Meyers køkken

Selvom man er på fagudstilling i Slagelse, kan man godt få forkælet smagsløgene. I år har Have & Landskab derfor allieret sig med Meyers køkken, som kommer til at diske op med en udsøgt buffet, flæskestegssandwiches og rustikke hotdogs.

Print billet

Hvis du allerede nu ved, at du skal til Have & Landskab, så kan du hente din billet her. Det er gratis, hvis du bare registrerer dig (det tager max 1 minut), og parkering er naturligvis også gratis.

 

Vi glæder os til at se Jer på Danske Anlægsgartneres stand B38

 

Med venlig hilsen

Alle os på sekretariatet