Hvad er nyttig viden om Corona-situationen? 

16-03-2020

Vi har på Sekretariatet ikke ønsker om at ”spamme” jer som medlemmer af DAG med Corona-informationer.  Som I alle nok ved er det stort set umuligt at åbne en TV kanal eller et nyhedsbrev m.m. uden at emnet er Corona-relateret og indimellem føler man nok at man bliver overinformeret. Så vi vil løbende kigge på hvilke informationer der kan være nyttige for jer som medlemmer, og videreformidle i nyhedsbreve uden at sende alt om emnet videre helt ukritisk.

Så kig på overskrifterne og vurder selv om emnerne kunne have interesse, så kan vi forhåbentlig bibringe lidt af interesse for de fleste, uden at vi ”spammer” jer for meget.

Og husk, at selv om jeg pga. den nuværende situation har besluttet, at medarbejderne indtil videre skal arbejde hjemme, er hele Sekretariatet tilgængelige på mail og telefon, hvis der er spørgsmål indenfor de forskellige fagområder eller bare generelle Corona relaterede spørgsmål. Det er også helt ok at stille spørgsmål som ikke er Corona relaterede, på samme vis som altid :)

Husk at hele sekretariatet er klar til at hjælpe jer, hvis der opstår spørgsmål eller andre behov. Find os HER.

Venlig hilsen
Michael Petersen
Direktør DAG