Imødekommenhed overalt til den nye fagkonsulent

30-06-2024

Jeg har på grund af svendeprøver på Kold College ikke haft så meget tid og har derfor rettet det meste af mit fokus på de fynske medlemmer. Her har jeg har mødt meget venlige og imødekommende anlægsgartnere hele vejen rundt.

I disse uger turnerer jeg rundt i Jylland og besøger vores medlemmer. Også her er jeg blevet mødt med en dejlig stemning og glæde over at blive besøgt. Der er travlhed hele vejen rundt, og jeg bestræber mig på at genere så lidt som muligt, så nogle aftaler er udskudt til senere på året for ikke unødigt at tage tid fra jer.

Det er min hensigt at nå så mange besøg som muligt på denne side af sommerferien, men både min begrænsede tid og kredsenes geografiske størrelse gør at jeg ikke når alle på denne side af ferien. Så efter ferien står den igen på tur rundt i Jylland og på Fyn for at nå rundt til alle der ønsker besøg af mig.

Glæder mig til at møde flere af DAGs dygtige fagfolk ude i landet.