Invitation: Mød Lars Weiss (S) i København

01-03-2017

DAG har modtaget følgende invitation fra Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn: Møde med Lars Weiss (S) om udvikling af København – med vægt på bygge- & anlægsområdet

Politikerne i Københavns Kommune har vedtaget en række visioner, mål og strategier for København; København vil være verdens første CO2-neutrale hovedstad, byens nye kvarterer skal udvikles, København skal være verdens bedste cykelby, og der skal skabes 20.000 private jobs frem mod 2020.

Hvordan kan vi som erhvervsliv – håndværkere og selvstændige i København – bidrage til at opfylde politikernes visioner?

Det sætter vi spot på den 9. marts 2017, kl. 17-19.

Vi har inviteret Lars Weiss (S) til at komme og fortælle om kommunens og politikernes visioner, og hvordan han ser, at Haandværkerforeningens medlemmer kan spille med. Derudover vil adm. direktør Jan Bruus fra AI-gruppen fortælle om nogle af AIs bæredygtigheds-projekter i København.

Der er naturligvis også tid til spørgsmål til Lars Weiss og Jan Bruus, debat og tværfagligt netværk.

Alle medlemmer af Haandværkerforeningen inden for bygge- & anlægsområdet er inviteret til at deltage i temamødet.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Jakob Bo Andersen i Haandværkerforeningen (jakob@hvfkbh.dk) senest den 6. marts 2017.

Mødet foregår hos AI A/S, som byder på en sandwich og en forfriskning. Adressen er Refshalevej 147, København K.

Det får du med hjem:

  • Direkte dialog med en af Københavns centrale politikere (Lars Weiss er 1. næstformand i Borgerrepræsentation og gruppeformand for Socialdemokratiet)
  • Førstehåndsindblik i byens udvikling
  • Mulighed for at udvikle dit tværfaglige netværk