Københavns nye rammeaftale for fagentrepriser

20-01-2020

Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID) inviterer hermed til præsentation af ny aftale på fagentrepriser i Københavns Kommune. Genudbuddet forventes gennemført i løbet af foråret med forventet tildeling inden sommerferien 2020 og med kontraktstart 1. september 2020.

Hvis du har tænkt dig at byde på opgaverne, er det en rigtig god idé at deltage i præsentationen.

Præsentationen indeholder en gennemgang af den kommende aftale, herunder strukturen i aftalen, distriktinddeling samt krav om grønne køretøjer.
Derudover vil der være et indlæg om konsortiedannelse.

Præsentationen foregår fredag d. 31. januar 2020 hos Københavns Kommune, Borups Allé 177.

Det forventes, at der afholdes to præsentationer af ca. 45 minutters varighed inklusiv spørgsmål og svar. Indlægget om konsortiedannelse kommer til at lægge imellem de to præsentationer.

  • Præsentation 1: 10.30-11.30
  • Indlæg om konsortiedannelse: 11.45-12.15
  • Præsentation 2: 12.30-13.3

Afhængig af antal tilmeldinger forbeholder vi os dog retten til at fusionere de to præsentationer. Dette vil selvfølgelig blive kommunikeret ud inden.

Det er muligt at deltage én person pr. virksomhed, og tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Følg venligst nedenstående link for angivelse af, hvilken præsentation I ønsker at deltage i, navn på deltager samt hvorvidt I ønsker at deltage i oplægget om konsortiedannelse.

Ved udfyldelse bedes du angive navn, e-mail og virksomhed i feltet ”Angiv dit navn” https://doodle.com/poll/qu587riwcdcdn9yt

Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 28. januar 2020.