Kursustilbud: Ergonomi i anlægsgartnerfaget

21-12-2016

På opfordring fra DAG-medlem har Kold College lavet et AMU-kursus om ergonomi af 2-dages varighed (27. – 28. februar), hvor fokus vil være på kroppens anatomi og hvordan man bedst bruger sin krop til det til tider både tunge og ensformige arbejde som anlægsgartnerarbejde kan være.

Læs mere og tilmeld her.

Også hjemsendte medarbejdere kan deltage. Medarbejderne har jo ret til 6 ugers selvvalgt kursus mens de går ledige/er hjemsendt. Hvis de deltager i nedenstående to-dages AMU-kursus forsvinder retten til de resterende 5 uger og tre dages selvvalgt kursus, idet de 6 uger skal tages som en samlet kursus-pakke.

Til gengæld må arbejdsgiveren gerne tilmelde den hjemsendte medarbejder til det korte AMU-kursus. Han skal så skrive kursusdagene på sit dagpengekort. Her betaler arbejdsgiveren medarbejderens løn, men kan til gengæld få VEU-godtgørelsen og evt. søge kompetencefonden.

OBS: Hvis kurset skrives på dagpengekortet skal man som altid være obs på at medarbejdere max må har 73,9999 timers arbejde/kursus de seneste 4 uger. Ellers udløses G-dage.