DAG debatterer på Folkemøde

13-06-2017

Så er der igen Folkemøde på Bornholm. Denne gang den 15.-18. juni og igen er Danske Anlægsgartnere med for at sætte fokus på foreningens mærkesager. Vores faste base er Håndværksrådets pavillon, så kom endelig forbi,  hvis du er i nærheden! Vi vil bl.a. deltage i debatten om fremtidens skolegård.

Fremtidens skolegård

Skal den nye folkeskolereforms krav om minimum 45 min. bevægelse hver dag kunne lade sig gøre, vil det kræve at skolernes udearealer nytænkes, så de bliver en naturlig del af skolernes læringsmiljø. Skolens udearealer bør med mere plads til fysiske aktiviteter og frisk luft være oplagte for nye former for læring i kombination med bevægelse.

Danske Anlægsgartnere/Danske Landskabsarkitekter, Danmarks Lærerforening, Danske Skoleelever og Roskildes borgmester Joy Mogensen vil give deres bud på hvordan vi sikrer at trivsel, bevægelse og  aktivt udendørsliv bliver en naturlig del af vores børns opvækst i et skolesystem præget af høje elevkvoter, stort forbrug af elektroniske medier og lange skoledage.

Panelet vil bestå af:

Borgmester i Roskilde (A) Joy Mogensen

Danmarks Lærerforening v/Niels Lykke Lynnerup

Danske Anlægsgartnere/Danske Landskabsarkitekter v/Kim Tang

Danske Skolelever v/ Chili Preisler-Andersen