LANDSGENERALFORSAMLING 17.-19. JANUAR 2020!

02-10-2019

Landsgeneralforsamling 2020 – sæt X i kalenderen!

Danske Anlægsgartnere og Københavns Kreds inviterer til landsgeneralforsamling fra fredag den 17. januar kl. 11.00 på Admiral Hotel til søndag den 19. januar. Det hele bliver skudt i gang med et meget brugbart foredrag med Steen Hildebrandt (se nedenfor). Derefter lækker frokost og landsgeneralforsamling. Weekenden fortsætter med masser af underholdning og godt selskab i København.

Den endelige invitation følger senere, men book datoerne allerede nu!

Nedenfor kan du læse lidt om, hvad foredraget med Steen Hildebrandt kommer til at handle om:

FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv

    • Det har taget et par år for alvor at sætte FN´s 17 verdensmål på dagsordenen i Danmark. Steen Hildebrandts dedikation på området er en stærk medvirkende årsag til, at dagsordenen nu er sat. Endda meget markant sat. I dag ser vi både private ledere, kommunale ledere og medlemmer af Folketinget skilte med deres opbakning til de 17 verdensmål.
    • De 17 verdensmål favner væsentligt bredere, end mange tidligere har troet. De giver mening for alle mennesker og organisationer, når målene bliver taget seriøst og brugt hensigtsmæssigt.
    • Steen er nysgerrig på, hvordan vi i Danmark vil forholde os til FN´s mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde, og hvad betyder disse for de dagsordener, initiativer og handlinger, som politikere, ledere og medarbejdere fremover vil iværksætte og arbejde under.
    • Steen Hildebrandt holder en lang række foredrag om FN´s Verdensmål, og hvordan danske kommuner, organisationer og virksomheder, kan skabe mening og resultater ved at implementere disse. Han var redaktør og medforfatter på bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv”, der indtil i dag er et ”hovedværk” på det danske marked. Han har desuden skrevet den helt simple håndbog ”Verdensmålene – vor største mulighed og udfordring”.

Vi håber på at se alle medlemmer til tre gode dage i fagligt og festligt selskab.

Vel mødt!