Mange landskabsarkitekter på Have & Landskab

20-06-2019

Have & Landskab bliver større end nogensinde før, og DAG er medarrangør.

Danske Anlægsgartnere står bag Have & Landskab – Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche. Det gør vi sammen med Københavns Universitet, Danske Planteskoler og Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg.

Vi ved fra besøgsstatistikken, at over 1/3 af alle besøgende (målet er 12.000 besøgende i år) vil være beslutningstagere i deres egen organisation, og vi kan se, at langt over 25 % af udstillerne (målet er 275 udstillere) er helt nye på Have & Landskab.

Derfor opfordrer vi – trods en travl, travl hverdag – alle medlemmer at kigge forbi arealerne i Slagelse en af dagene den 28. til 30. august 2019, hvor udstillingen bliver afviklet. Man er naturligvis også velkommen til at købe en stand på udstillingen og dermed præsentere sig selv, medarbejderne og firmaets løsninger for den samlede branche. I den forbindelse udtaler Danske Anlægsgartneres direktør, Michael Petersen:

“Uanset om man kommer som gæst eller udstiller er jeg ikke i tvivl om, at selv de mest kompetente medlemmer vil komme styrket hjem – både i forhold til nye idéer og ny viden, men også i forhold til netværk og en solid omgang gode snakke med potentielle kunder. I den forbindelse ved jeg, at Have & Landskab har øget indsatsen for at få endnu flere rådgivere og landskabsarkitekter til at deltage, og blandt andet er konceptet med minikurser på Fagligt Forum blevet opskaleret til decideret gratis efteruddannelse i forhold til både træbeskæring, buske og plantedesign. Og desuden kan man jo også hilse på sin egen brancheforening dernede, så vel mødt,” lyder det fra direktør Michael Petersen.

OBS! Danske Anlægsgartnere har flyttet stand til nummer B056.

Se mere på www.haveoglandskab.dk