Få en oplevelse for livet og bliv en bedre leder

15-08-2018

Vil du gerne udvikle dig som leder? Vil du gerne kende dine styrker og udviklingsområder og få svar på, hvordan du udnytter det hele, så tid og ressourcer kan gå op i en højere enhed – samtidig med, at du får en FED OUTDOOR-oplevelse målrettet tidligere deltagere fra formands- og lederkurserne ved BRUC.

Så deltag i dette ledermodul – praktisk ledertræning i naturen – hvor du forener fede udfordringer med personlig lederudvikling!

Du får indsigt i dine styrker og udviklingsområder som leder. Du får feedback på dine evner til at disponere tid og ressourcer, således at du kan udvikle dit personlige lederskab og få øget succes med dine personlige og virksomhedsmæssige mål!

Indsigten og udviklingen får du gennem spændende og udviklende udfordringer sammen med andre ledere fra din branche – og det hele foregår udendørs – også overnatningen.

Tidspunkt:  Den 03. oktober 2018 kl. 10.00 til den 05. oktober kl. 15.00

Pris:

5.000 kr. ex moms. Prisen inkluderer alle materialer samt kost og primitivt logi!

OBS: Deltagere i AMU-målgruppen kan få VEU-godtgørelse på 680 kr. pr. kursusdag – dvs. i alt 2.040 kr. for hele modulet. Dog betaler man så 190 kr. pr. dag i deltagergebyr – i alt 570 kr., hvorfor nettoprisen for deltagere i AMU-målgruppen således bliver kr. 3.530,- . Derudover kan medarbejdere, som ikke er ansat som funktionær, søge tilskud fra kompetencefonden ca. kr. 70,- pr. time, hvorved nettoprisen kan komme helt ned på ca. kr. 1.975,-.

OBS! Tilmelding til Tina på ts@dag.dk senest den 20. september 2018.

Læs alt om kurset HER.

Skulle nogle være interesseret i at høre nærmere, kan I kontakte undertegnede, Kim Tang tlf. 20 940360 for en snak om uddannelsen eller for at få en reference på en tidligere deltager på det store lederkursus, som I så kan kontakte.