Skal du have stand på Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche?

15-08-2018

Have & Landskab har åbnet for standsalget til næste udstilling i 2019

Skal du have en stand på Have & Landskab – Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche?

Have & Landskab åbner første officielt for standsalget den 28. august 2018, hvor der er 1 år til næste udstilling, men da DAG er en af de fire arrangører bag udstillingen kan vores medlemmer allerede nu lægge billet ind på en stand og endda med rabat.

Send en konkret forespørgsel til Udstillingsleder Dina Overgaard på dina@haveoglandskab.dk eller 9696 6060 eller 5360 3830.

Hvorfor besøge Have & Landskab?

Have & Landskab tilbyder forskellige udstillingsrum og arealer, hvor Danske Anlægsgartneres medlemmer har mulighed for at præsenterer deres særlige kompetencer og løsninger til en unik og relevant målgruppe.

Samtidig er Have & Landskab en oplagt chance for at profilere sig overfor potentielle medarbejdere og elever.

Vores besøgende kommer fra hele den grønne branche og hele landet. Flere end 11.000 fagfolk besøger Slagelse den sidste onsdag, torsdag og fredag i august (28. til 30. august 2019). Omkring en tredjedel af alle de besøgende er beslutningstagere i deres respektive organisationer.

På udstillingen møder du derfor som udstiller både beslutningstagere, rådgivere og landskabsarkitekter, der henter inspiration og viden, drift- og vedligeholdschefer som vil drøfter løsninger, men også folkene i marken.

Have & Landskabs anbefalinger til DAGs medlemmer

På HL17 udstillede anlægsgartnervirksomheder fra DAG på Strøget, i Skoven og på Torvet.

Strøget er Have & Landskabs hovedgade. Her er der altid liv og området besøges at stort set alle type gæster. Det er også her Danske Anlægsgartneres stand står og her medlemmerne traditionelt set har haft deres stand.

Torvet samt Sport, Leg og Læring er to områder som vil være relevant for det anlægsgartnerfirma som har sit fokus på de offentlige rum. På disse arealer står man blandt udstillere som arbejder med og producerer løsninger til de offentlige rum.

Disse 3 arealer er dem, som de fleste rådgivere og landskabsarkitekter mv. besøger.

Derudover kan Skoven også være en mulighed, hvis man som anlægsgartner har et særligt fokus på træpleje og skovopgaver.

Medarbejdercamp?

Vi tilbyder også muligheden for at lave en medarbejdercamp, da vi har udviklet et særlig område til dette formål. OKNygaard startede traditionen sidste år og gav deres ansatte et sted at hvile benene under de lange udstillingsdage. Nu åbner vi for muligheden for flere af DAGs medlemmer.

Send en konkret forespørgsel til udstillerkontoret: Udstillingsleder Dina Overgaard på dina@haveoglandskab.dk eller 9696 6060 eller 5360 3830.

Beskrivelse af de syv spændende områder på Have & Landskab

Maskinmarken er det største område på Have & Landskab med cirka 7 hektarer udlagt med græs.

Her udstilles alle typer maskiner som anvendes i den grønne sektor. På Maskinmarken finder du flere end 100 udstillere og der er indgang fra vest- og østsiden af Strøget. Centralt på pladsen finder du Maskinmarkens Torv. Her uddeles priser, holdes oplæg og der er mulighed for at blive bespist. Du finder toiletfaciliteter flere steder på området.

Strøget strækker sig fra Valbyvej i øst til C. A. Olesensvej i vest. Jernbjergvej er en lang grusvej som går på tværs af udstillingen, hvor du finder Maskinmarken på den ene side og Parken på den anden.

På strøget finder du flere end 50 udstillere, som præsenterer mindre maskiner, udstyr, frøgræs og alle typer af løsninger i den grønne sektor.

Parken, i daglig tale “Arboretet”, er et grønt område som blev etableret med det formål at kombinere forskning og uddannelse. Her er træsorter, buske og stauder af mange forskellige slags. Der er mulighed for at se nordiske planter (Norðîc®), og i HL17 blev et videnskabeligt initiativ med buskbeplantning etableret. I Parken udstiller bl.a. Foreningen af Danske Planteskoler. Der er indgang fra Strøget, fra Torvet og fra Kroen. I parken finder du to af udstillingens mange mødesteder, under de høje bøgetræer og ved søen.

Torvet på Have & Landskab er centralt placeret, godt 6.000 m2 mellem Parken og Skoven. Flere end 35 udstillere fremviser produkter og løsninger til byrummet. Som det eneste område på udstillingen er belægningen her smågrus, du finder udstillingsarealet ved Indgang Øst. Der er toiletvogn og bespisning indenfor en radius af 50 m. På HL19 vil der være et særligt areal på mere 200 m2, hvor udstillere samarbejder og som præsenterer Fremtidens Torv.

Skoven på Have & Landskab er det første område man kommer til via indgang syd. Her vil alt det som relaterer sig til skov og skovarbejdet være udstillet. Der vil være flishugger, stubfræsere, motorsave, hækkeklippere, kratryddere samt et bredt tilbehørssortiment. Der vil være træplejere og forskellige rådgivende virksomheder. Skoven findes via indgang syd som ligger lige over for P-Pladsen (“cirkuspladsen”).

Skovhuset er Have & Landskabs eneste indendørsudstillingsareal. Her er der forskellige udstillere som præsenterer en bred vifte af temaer og produkter. Skovhuset er placeret centralt, omgivet af Sport & Leg, Skoven og Torvet. Kroen, Fagligt Forum og toiletfaciliteter er nærmeste naboer. Den nærmeste adgang til Skovhuset er Indgang Syd.

Sport, Leg & Læring. Det offentlige rum består af mange forskelligartede rum, det lader sig være boligområder, en kommunal park, et torv, en campingplads, sports- eller idrætspladser. Her skal der være plads til aktiviteter og oplevelser. På området for sport, leg og læring er der mulighed for at se og opleve en mangfoldighed af spændende inventarer og redskaber. Det er her producenter af produkter og løsninger som skaber kriller i maven, udfordringer til hovedet og styrkeprøver til kroppen udstiller. Området er placeret tæt ved udstillerkontoret og fagligforum. Nærmeste indgang er Indgang Syd.

 

Vi håber meget på at se jer på Have & Landskab ’19!