Skills bød på DAG-vinder og arbejdsmiljø

24-01-2018

Endnu en omgang af DM i Skills er overstået, og igen blev det med en elev fra et DAG-medlem repræsenteret blandt vinderne.

Denne gang var det Jesper Frederiksen i lære hos E. Stein Frandsen, der løb med titlen. Stort tillykke skal lyde herfra – både til vinderne og til alle deltagere, som kæmpede bravt med en svær opgave.

Arbejdsmiljøproser ved Skills 2018

Igen i år blev der uddelt arbejdsmiljøpriser ved DM i Skills. Priserne er givet til unge fra forskellige fag inden for bygge-og anlægsbranchen.

De unge er under konkurrencen blevet bedømt på deres brug af sikkerhedsforanstaltninger og deres måde at arbejde forsvarligt på.

De var to brolæggerelever, der løb med Arbejdsmiljøprisen. Det var beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), der overrakte dem prisen og en check på 3000 kr. hver

Dommerne begrundede valget af de to elever med, at de “løbende [har] haft en fin orden og ryddelighed på pladsen. De har brugt brolæggerstol, så de undgår flere akavede arbejdsstillinger. De har anvendt værktøj og maskine forsvarligt og efter hensigten. De havde i forbindelse med hele opgavens løsning afvendt personlige værnemidler.”