Skræddersyet læse- og stavekursus

10-09-2020

En gave for livet til din medarbejder

Hver 6. dansker har svært ved at læse eller stave. Danske anlægsgartnere og virksomheden Doolexia har skræddersyet et specialtilrettet læse-staveundervisningsforløb til alle i anlægsgartnerbranchen. Vi starter næste etape op med Projekt100, hvor 100 voksne tilbydes 20 ugers træningsforløb til fordelagtige priser, så har du en eller flere medarbejdere, der har brug for at blive bedre til at læse eller stave, og er klar på at træne 45-60 min. hver dag de næste 20 uger, så kontakt vores uddannelseskonsulent Julie T. Vesterlyng: 93882168 eller mail: jtv@dag.dk.

Julie kommer gerne forbi din virksomhed og fortæller dig og dine medarbejdere mere om projektet, hvordan det fungerer og svarer på alle jeres spørgsmål. Mødet kan også tages virtuelt, hvis det ønskes.

Læs mere om virksomheden Doolexia og deres metode her: https://www.doolexia.dk/ eller kom til deres næste arrangement d.1. oktober i Hillerød, hvor de fortæller om ordblindhed, metoden de bruger og resultater fortalt af tidligere elever. Læs mere om arrangementet og tilmelding her: https://laesogstav.nu/arrangementer