Søg kompetencefonden om tilskud

05-02-2018

Vi anbefaler alle DAG-medlemmer til at benytte muligheden for at søge tilskud til de ansattes opkvalificering fra Anlægsgartnerfagets Kompetencefond.

Der ydes tilskud til følgende kurser 

Tilskuddet til uddannelse er 70 kr. pr. time, og der kan maksimalt udbetales tilskud på 4 uger pr. medarbejder hver løbende 12 måneder.

Se den fulde liste over kurser med tilskud her.

Sådan søger du tilskud for AMU-kurser

Du logger på www.efteruddannelse.dk  med nemid, hvor du efter kurset er gennemført tjekker op på om oplysningerne for de medarbejdere, som er tilmeldt kurset, er rigtige. Når alt er, som det skal være, underskriver du digitalt. Herefter får du udbetalt VEU godtgørelsen til din nemkonto, og der bliver efterfølgende oprettet en ansøgning til kompetencefonden hos pensiondanmark.

Pensiondanmark sender efterfølgende en mail til dig med link til at godkende oplysningerne i ansøgningen, og er alt ok bliver beløbet fra kompetencefonden udbetalt den førstkommende fredag til din nemkonto.

For øvrige kurser opretter du ansøgningen om tilskud fra kompetencefonden elektronisk ved at logge på med NemID Login her http://www.pension.dk/virksomhed/uddannelse/

Hvis ikke andet er angivet, søger du om tilskud, efter medarbejderen har været på kursus.