STØT OP! Kampagnen “Bliv jordens bedste håndværker” er skudt i gang

06-02-2019

Her kan du gå til kampagnens hjemmeside, hvor man kan læse de gode argumenter for at vælge en uddannelse som anlægsgartner, finde uddannelsessteder og meget mere.

Danske Anlægsgartnere har – sammen med 3F og alle landets erhvervsskoler, der udbyder anlægsgartneruddannelsen – sat skub i den storstilede kampagne “Bliv jordens bedste håndværker”, som skal få flere unge til at vælge at gøre karriere i det grønne.

Se kampagnesiden her.

Kampagnens vil fremhæve uddannelsens fordele såsom løn under uddannelse, en fremtid i det fri og masser af karrieremuligheder og plads til begge køn.

Det sker via pressemeddelelser, opslag på de sociale medier og videofremstød.

For at få størst mulig gennemslagskraft vil vi derfor høre, om I vil hjælpe med at dele kampagnens forskellige opslag på de sociale medier.

Vi har brug for dig

Kampagnen bliver afviklet i samarbejdet med reklamebureauet Grasat, og her har indehaver Kim Lindal bedt os spørge Jer om følgende:

  • Hvis man ønsker at linke til kampagnen fra egen hjemmeside, kan man rekvirere et banner hos Kim Lindal på telefon 24651596 eller kim@grasat.dk
  • Har I gode hverdagshistorier eller tips eller fotos, er I også meget velkomne til at kontakte Kim Lindal.  De vil gerne i kontakt med virksomheder og elever, der kan fortælle om spændende opgaver eller det at være elev.
  • Har I brug for kampagne-streamere til Jeres køretøjer, så kan de evt. sættes i produktion. Kontakt Kim Lindal (se ovenfor)