STORT MEDIEFOKUS PÅ SKILLSVINDERE

10-04-2018

Det er fedt at være anlægsgartner! Og hvis du endda er en dygtig anlægsgartner, skal verden nok få øjnene op for dig.

Det budskab blev spredt vidt og bredt i starten af april, da Odenses borgmester – på initiativ fra Danske Anlægsgartnere – inviterede de fynske Skills-vindere til reception på rådhuset for at fejre dem. Igen i år havde Danske Anlægsgartnere en repræsentant blandt vinderne, nemlig Jesper Frederiksen, der er i lære hos DAG-medlem E. Stein Frandsen ApS i Odense.

DAG-medlem E. Stein Frandsens indehaver Susanne Frandsen med sin elev og Skills-vinder Jesper Frederiksen på Odense Rådhus

Foruden E. Stein Frandsens indehaver, Susanne Frandsen, var også DAGs direktør Michael Petersen og uddannelseskonsulent Annette Esbjerg med til receptionen i Odense.

Det samme var både Fyens Stiftstidende, som bragte den lange artikel “Talentfulde elever hædret på rådhuset” og ikke mindst TV2 Fyn, som bragte indslaget “Unge Danmarksmestre hyldet på rådhuset”.

Stort tillykke til både Jesper Frederiksen og E. Stein Frandsen og held og lykke til alle medlemmer i arbejdet med at tiltrække og uddanne den fremtidige arbejdskraft.