Trænger I til et leder- eller formandskursus?

09-08-2017

Danske Anlægsgartnere udbyder til efteråret to forskellige kurser, hvor fokus er på at udvikle medlemmerne og deres ansatte til at blive bedre ledere. Vores erfaring er, at bevidst ledelse afføder vækst.

Lederkursus:

Det første kursus er en praktisk ledelsesuddannelse, hvor du lærer noget om dig selv som leder, samt får en oplevelse for livet. Uddannelsen strækker sig over 3 dage og er bygget op omkring praktiske øvelser, der foregår i det fri. Kurset er en god måde at få afprøvet, om du kan udvikle dig og din virksomhed via ledelse.

Her er muligheden for, sammen med kolleger fra Danske Anlægsgartnere, at deltage i en anderledes ledelsesuddannelse, uden bøger og traditionel klasseundervisning.

Se kursusbeskrivelsen her. 

Tilmelding kan ske til Tina, ts@dag.dk, tlf. 28111428. BEMÆRK: at tilmeldingsfristen er 15. august 2017.

Sjakbajs-/formandskursus:

Derudover udbyder Danske Anlægsgartnere et lederkursus for “formænd” og “sjakbajs”, som hovedsagelig henvender sig til ledende medarbejdere, der ikke arbejder med forretningsudvikling og salg. Uddannelsen består af 3 moduler af 2 dages varighed og arrangeres i regi af AMU.

Se kursusbeskrivelsen og brochuren her

Kurset udbydes både til medlemmer af Danske Anlægsgartnere og Dansk Håndværk.

Tilmelding kan ske til Tina, ts@dag.dk, tlf. 28111428. BEMÆRK: at tilmeldingsfristen er 15. september 2017.

PRISER

Kurset afvikles som et AMU-kursus. Det betyder, at der en kursusafgift på kr. 184,00 pr. kursusdag, altså i alt kr. 368,- pr. modul til AMU-systemet. Da kurset er et internatkursus opkræves der yderligere af Danske Anlægsgartnere et beløb på kr. 4.132,- pr. modul til dækning af udgifter til fuld forplejning, overnatning, materialer mv. Hvilket giver en samlet pris pr. modul på kr. 4.500,- pr. modul.

Men da kurset udbydes som et Amu-kursus, kan der opnås lønkompensation (VEU-godtgørelse) på kr. 679,- pr. dag/kr. 1.358,- pr. modul, dog under forudsætning af, at kursisten ikke har en længere varende uddannelse. Derudover kan medarbejdere, som ikke er ansat som funktionær, søge tilskud fra kompetencefonden ca. kr. 70,- pr. time. Opnås begge former for tilskud vil netteprisen pr. modul være ca. kr. 2.264,- excl. moms.

Skulle der være spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte fagkonsulent Kim Tang

kt@dag.dk / Tlf: 20 94 03 60